Ticket is geboekt!

geplaatst in: Nederland | 7

Ja het is eindelijk zover!!! De tickets zijn rond, betaald en m’n vluchtgegevens aan Mercy Ships doorgegeven! Het heeft een paar maanden langer geduurd dan ik wilde, ik werd door BrusselsAirlines lang aan het lijntje gehouden met een ‘fout in het systeem’. Blijkt dat ze gaan stoppen met de directe verbinding van Brussel naar Guinee. Gelukkig zijn er nog meer vliegtuig maatschappijen en zijn nu de vluchten rond. Ik vertrek met BrusselsAirlines op 25 aug om 14.30 vanaf Brussel en vlieg in 1x door naar Conakry in Guinee, daar kom ik plaatselijke tijd aan om 19.05.  Omdat het in Guinee 2 uur vroeger is betekend dit dus een vlucht van 6 en een half uur!

Mijn terugreis staat gepland op 27 april 2013, dit word een iets langere reis. Ik hoop met AirFrance 19.45 te vertrekken vanaf Conakry Guinee, na een tussenlanding in Mauritanië, staat de landing op 28 april 2013 6.00 gepland in Parijs. En hierna vertrekt om 7.25 het volgende vliegtuig van AirFrance naar Amsterdam, waar deze om 8.40 zal gaan landen! Dat houd dus in een vlucht van 11 uur. Maar voor het zover is…8 mooie, drukke, indrukwekkende, leerzame maanden met veel ervaringen!

Stiekem al een beetje begonnen met aftellen. En ook begonnen met ‘afscheids’bezoekjes en er staan er nog meer gepland. De eerste formulieren van Mercy Ships ontvangen. M’n tas word ook al een beetje gevuld en inkopen worden gedaan. Want ja…als een bikini te bloot is heb je een badpak nodig, blote knieën worden niet altijd toegestaan en ’s zondags is een lange rok gewenst. Daar moet natuurlijk wel rekening mee gehouden worden. Ook heb ik een laptop aangeschaft om jullie goed op de hoogte te kunnen houden via deze website. En omdat er niet overal draadloos internet is heb je een internetkabel nodig, gelukkig had een vriend er 1 liggen van een paar meter, dus dat is ook opgelost!

Maar voor het zover is… nog 13 dagen werken. Dan volgt er een ‘afscheids’ familiebezoekje in Roemenië. Daarna nog een paar dagen thuis en vertrek ik echt!

 

7 Antwoorden

 1. haha!!! goed man! Zelfs de vliegmaatschappij helpt je nog!
  Er wordt goed voor je gezorgd

  doeidoei

 2. Heey Anneke,

  Echt supergaaf allemaal!
  Zooo stoer dat je dit gaat doen 😉
  Ik ga je ook volgen hoor, nog maar een paar daagjes werken………..

  Kus Cindy

 3. Heej die An!

  Heb ff je site bekeken, ziet er mooi uit!
  Super leuk hoor en echt knap van je dat je dit voor je medemens wil gaan doen!
  Veel succes met de laatste voorbereidingen!
  (en ik zie je nog wel opt werk…;-)

  Liefs, Eef

 4. Hoi Anneke,

  Wat leuk al die informatie, veel voorbereidingen heb je al gedaan en de dag van vertrek komt steeds dichterbij. Ik wens je heel veel plezier en geluk op de Africa Mercy. Ik ga je zeker volgen en ben heel benieuwd naar jou ervaringen.
  Groeten Wil

 5. Hey Anneke !

  Leuk, deze website! Ik ga je zeker volgen!
  We zien elkaar nog op de afdeling, dus ga nog geen afscheid van je nemen hoor!
  Tot snel

  Xxx Simone

 6. Hallo Anneke, fijn dat de tickets nu geregeld zijn..Nu heb je alles klaar en kan je af gaan tellen. Spannend hoor. We zijn heel benieuwd naar alles wat je daar mee gaat maken…

  Heel veel liefs van ons,
  Andrea

 7. Lieve Anneke,

  Eindelijk is het dan gelukt! Heerlijk. We kijken er naar uit dat jullie nog even bij ons zijn en dan is het zover. Succes met alle voorbereidingen en ‘afscheids’bezoekjes.

  Liefs,

  Debora (en een knuffel van Anna)

Laat een reactie achter