Update ticket

geplaatst in: Nederland | 8

Ja ja, een update over m’n retour vlucht! Was ik vorige week op de site van Brussel ‘toevallig’ aan het kijken of er 27 april echt nog geen vlucht zou gaan van Guinee naar Brussel en…ja hoor: vlucht was mogelijk. Tja…zo bescheiden als ik kan zijn, zo nieuwsgierig als ik ben, heb ik maandag via de mail contact opgenomen met het reisbureau. Hoe dit heeft kunnen gebeuren, dat zij mij vertelden dat Brussel stopt met die verbinding en dat ze nu toch blijken te vliegen. Dat ik kan begrijpen dat ik deze vlucht niet meer kan krijgen maar dat ik wel wil weten hoe het zit. Ik kreeg direct een email terug, dat het op het moment dat ik wilde boeken inderdaad niet mogelijk was maar dat ze nu toch hebben besloten dit te blijven vliegen. En als ik het wil omruilen dat dit mogelijk is! Natuurlijk direct terug gemaild dat ik ‘m dan wel wil omruilen. Volgende dag de vlucht gegevens inclusief prijs gemaild gekregen met de vraag of ik ermee akkoord ging.  Wat blijkt: ik krijg geld terug. Rechtstreeks vliegen is ook nog eens goedkoper. Veel voordelen dus: 1 directe vlucht, geen overstaptijd en goedkoper! Beter kan toch niet?  Vandaag het e-ticket ontvangen.

Dus nu staat mijn terugreis gepland op 27 april 2013 om 19.05 vertrek met BrusselsAirlines, na een tussenlanding in Banjul (Gambia), staat de landing op 28 april 2013 om 5.30 gepland in Brussel.  Totale planning van deze vlucht is 8u en 25min.

Inmiddels ontvangen: een engels document van 77 pagina’s met verpleegkundige wetenswaardigheden,  visum en immigratie papieren, papieren met o.a. de gedragscode van MercyShips om te ondertekenen, m’n e-tickets, t-shirts van MercyShips. Volgens mij ben ik wat dat betreft klaar voor vertrek!

8 Antwoorden

 1. dag lieve kleindochter,

  Er leuk dat we al bericht van je hebben,
  We wensen je hele fijne maanden toe en we blijven je volgen via de mail.

  Groetjes van opa en tante Bartje

 2. Anneke,

  We zijn net terug van vakantie,, anders hadden we je in de kerk Gods zegen willen toewensen voor deze mooie tijd in je leven. Fijn dat je je gegeven talenten wil gebruiken voor dit mooie werk!
  Gods nabijheid toegewenst.

  Met vriendelijke groet,

  Fam. van Saane

 3. Hallo Anneke,

  Dat heb je weer goed geregeld met die tickets…En nu die Engelse tekst doorworstelen…succes..!!!!

  Liefs Andrea

 4. Beste Anneke,
  Suc-6 met spullen pakken en afscheid nemen.
  Het is een hele bijzondere reis die je gaat maken.
  Veel suc-6!!! En we zullen je berichten volgen.
  Groetjes Leendert, Esther, Marinus en Boaz

 5. Ha Ann,

  Wat gaat het allemaal opschieten! Goed bezig met die tickets:) Super dat je een laptop en een kabel hebt. Kunnen wij op de hoogte blijven van jou, en jij van ons;)

  Tot zondag!

 6. Super voor je An…….alles word bestuurd hoor!
  Het is nu echt aftellen!
  Succes met de laatste dingen en afscheid nemen!xx

 7. Nounou klinkt goed! Waar die nieuwschierigheid al niet goed voor is heh;-) Mooi dat je nog geld terug krijgt!
  Tot maandag heh!

  Liefs Eef

 8. Wat een “toeval” dat je dan nog even aan het kijken was op die site, maar toeval bestaat eigenlijk niet hé.
  Fijn dat je je ticket om hebt kunnen boeken én nog geld terug krijgt ook!

Laat een reactie achter