Het is weer zo ver

geplaatst in: Nederland | 9

Hallo allemaal,

Na ruim een jaar stilte op deze website komt er weer wat leven in!

Velen van jullie zullen het inmiddels al wel gehoord hebben: ik heb me opgegeven voor een nieuwe periode aan boord van de Africa Mercy.  I.v.m. het Ebola virus was het nogal spannend. Guinee ging niet door, Benin ging niet door en nu is uiteindelijk de bestemming Madagaskar geworden. Een eiland helemaal aan de andere kant van West-Afrika. Sinds 13 september is de Africa Mercy aan het varen. Ze hebben nog een tussenstop van +/- 2 weken in Zuid-Afrika en hopen daarna door te varen naar Madagaskar.

Ik hoop het eerste weekend van november aan te komen. Dan ga ik eerst helpen met het opzetten van het ziekenhuis en zal er de screeningsdag zijn. Pas half november zal het ziekenhuis opengaan en kan ik aan de slag als verpleegkundige. De planning is dat ik blijf tot het laatste weekend voor kerst. De definitieve datums hangen af van de tickets. De prijzen zijn hoog en verschillen erg. Het is een kortere periode dan de vorige keer. Dit komt mede omdat ik nu zorg heb te dragen voor m’n eigen huis. Die vaste lasten gaan door. En deze periode kwam nu zo uit. Precies na het afronden van mijn opleiding en dan voor de feestdagen weer terug. Al zal ik deze doorbrengen bij Daan, Debora, Anna en Gideon in Roemenië.

De komende weken staan er nog 2 presentaties over Mercy Ships op het programma bij  bejaardenmiddagen.

Verder zal ik moeten laten nakijken of ik nog voldoende ingeënt ben en welke malariatabletten ik nodig heb, tickets boeken, website updaten en verdere voorbereidingen gaan doen. Kortom: genoeg te doen de komende 6 weken!

Jullie zullen me weer kunnen volgen via deze website. Iedereen die zich de vorige keer heeft opgegeven om een email te ontvangen als ik een nieuw bericht op mijn site plaats zal deze nu weer krijgen. Wil je dit om e.o.a. reden niet meer. Kun je je afmelden bij contact.

 

9 Antwoorden

 1. De site ziet er weer goed uit! Ik volg (We volgen) je :-D.
  Liefs…

 2. Hey Anneke,

  Top dat je weer gaat, heel veel succes met de voorbereidingen en we vinden het erg leuk om zo op de hoogte te worden gehouden!

  Groetjes!

 3. Hai Anneke,

  Geweldig dat je reis toch door gaat, ook al is het naar een heel ander land dan de opzet was. Ik kijk nu al uit naar de verhalen die je ons gaat vertellen!

  Groetjes Maddy

 4. Hee ann! Fijn dat je toch mee kan! Heeeel veel succes in je voorbereidingen en hoop dat je weer volop kan genieten van deze nieuwe reis! Ek wens jou die seën van die Here toe! Liefs uit Namibie

 5. Lieve An!

  Wat gaaf dat je reis( wel naar een andere bestemming) toch door kan gaan!
  Veel succes met alle voorbereidingen!

  Liefs Eef

 6. Gaaf An! Goede voorbereidingstijd!
  Liefs Niek en Miranda

 7. Hoi Anneke,

  Leuk dat je de reis weer mag gaan maken! we wensen je een gezegende voorbereidingstijd toe, dat alles zeer voorspoedig verloopt.

  Groetjes
  Jan en Petra

 8. Ha Anneke!

  Wat leuk om te lezen dat je weer een avontuur aangaat!
  Heel veel succes en ik kijk er naar uit om je verhalen weer te lezen!

  Groetjes,
  Louise

 9. Hoi Anneke,

  Echt super voor je dat het nu zeker weet dat je weer mag!
  Nog een hele mooie voorbereidingstijd en we hopen je weer te volgen!

  Groetjes Hans en Conny

Laat een reactie achter