Tickets geboekt en aftellen is begonnen

geplaatst in: Nederland | 9

Het heeft even geduurd, maar nu twee weken voor vertrek zijn de tickets eindelijk geboekt! Mijn vertrekdatum is 31 oktober. Ik vlieg dan met Air France vanaf Schiphol naar Parijs en stap daar over op een directe vlucht met Air Madagascar naar Madagascar. Ik hoop daar 1 nov. aan te komen in Antananarivo. Deze stad is met een bus zo’n 8uur rijden bij het schip vandaan die in Toamasina ligt. Via Mercy Ships word er een overnachting geregeld en op 2 nov. een bus om degene die zijn aangekomen naar het schip te brengen. Het duurt dus wel even voordat ik aan boord ben. Terug vlieg ik op 20 dec. vanaf Antananarivo direct naar Parijs en vandaar weer naar Schiphol.

Ja en inmiddels is het aftellen ook wel een beetje begonnen. Nog 9 diensten werken. In de laatste week moet ik nog één vaccinatie halen, ik ben gestart met antimalaria tabletten en vast wat spulletjes apart aan het leggen die ik mee wil nemen. Nu de laatste formulieren nog invullen en doorsturen naar Mercy Ships en dan krijg ik alle papieren die ik nodig heb voor visum/douane enz. en dan kan ik echt gaan.

port-toamasinaHet voorbereidingsteam heeft inmiddels al een hoop werk verricht en 25 oktober hopen zij de Africa Mercy te zien binnen varen in de haven van Toamasina/Tamatave. De Africa Mercy ligt nu nog in Zuid-Afrika, ze zijn daar heen gegaan voor bevoorrading, tanken, publieke tours en hier komt ook al een groot deel van de bemanning aan boord. Dit weekend zullen ze richting Madagascar gaan varen.

9 Antwoorden

 1. Ha Anneke! Klinkt allemaal goed joh! Je gaat weer een gave tijd tegemoet! Veel succes! Liefs, Janine

 2. Succes met alle voorbereidingen An!
  Gaat nu echt opschieten heh! Super leuk voor je hoor.
  xxx

 3. Ha Anneke, ‘k ben een beetje jaloers…….wow! tegek om weer te gaan. Super!! Het is je van harte gegund! Goede voorbereiding gewenst!

 4. Hoi Anneke,

  Supertof dat je kunt gaan! Geniet ervan… we gaan je volgen!

  Groetjes, Lianne

 5. Hé An,
  Succes nog even de laatste twee weekjes met alle voorbereidingen!! Ik denk niet dat we elkaar nog zien helaas, maar ik ga je gewoon weer lekker via je nieuwsbrieven volgen 😉

  Groetjes,
  Judith

 6. Super An dat het geregeld is!Nu toeleven naar het vertrek…..succes!

 7. Hoi Anneke, spannende twee weken dan,ik wens je nog een goede laatste voorbereididingstijd.
  Groetjes,Petra

 8. Andrea van Dijk

  Hoi Anneke, dan is het bijna zover !!! Heel veel succes en we wensen je een mooie en waardevolle tijd toe! Groetjes Peter en Andrea

 9. Gerard de Groot

  Dat is mooi. Veel sterkte en geniet maar vast met de voorbereidingen.

Laat een reactie achter