Opnieuw een kans

geplaatst in: Nederland | 14

Hallo allemaal,

Jaja, het is bijna weer zover. De meeste van jullie zullen het inmiddels al gehoord hebben. Na een ruime 2 jaar stilte op deze site komt er weer wat actie en hoop ik af en toe mijn ervaringen en verhalen te delen. De site krijgt een nieuwe look waar we nog druk mee bezig zijn.

Ik ben dankbaar en blij dat ik opnieuw de kans krijg een periode door te brengen aan boord van de Africa Mercy. Opnieuw mij inzetten voor de allerarmsten in Afrika, een nieuw land, nieuwe cultuur, nieuwe mensen ontmoeten. Opnieuw een uitdaging. Via Tineke (vriendin die nu aan boord zit) heb ik gehoord dat ik op B-ward ben ingedeeld. Deze afdeling word komende tijd de afdeling voor VVF vrouwen. Tijdens de periode in Guinee heb ik hier ook een paar maanden gewerkt. Deze vrouwen hebben fistels door een moeilijke bevalling. Vaak hebben de baby’s de bevalling niet overleefd en of dit al niet genoeg is voor de moeder worden ze door hun omgeving vaak verstoten omdat ze ‘ruiken’. Ik kijk er naar uit om wat voor deze vrouwen te mogen betekenen.

Het schip ligt vanaf augustus 2016 in Benin en zal daar blijven tot juni 2017. Mijn tickets zijn geboekt. Ik vertrek 17 maart vanaf Brussel en hoop 7 weken later op 6 mei hier ook weer te landen. Alle aanmeldingspapieren zijn ingeleverd en inmiddels is het aftellen van maanden overgegaan in weken.

Werken aan boord is geheel vrijwillig en als vrijwilliger betaal je voor je kost en inwoning. Vind je het een mooi gebaar mij hierbij te ondersteunen? Lees meer hierover bij sponsoring.

Je ontvangt een email van dit bericht als je je de vorige keer had ingeschreven om deze te ontvangen. Wil je ook een email krijgen als ik een nieuw bericht hebt geplaatst? Dan kan dat via deze link: contact. Ook zou je je hier kunnen uitschrijven als je niet langer de email wil ontvangen.

Groetjes!

14 Antwoorden

 1. Hele goede reis An en een mooie en gezegende tijd toegewenst?

 2. Niek en Miranda

  Wat gaaf Ann! Je gaaf weer een bijzondere tijd meemaken. We gaan al je verhalen weer volgen!

  Liefs!?

 3. Tineke Verdoold

  Lieve An!

  Natuurlijk weer supergaaf dat je naar het schip komt! Gelukkig kan ik je daarvoor nog even een big hug geven en je op de hoogte brengen van alle ins en outs :D.

  Succes met alle voorbereidingen nog!

  Xx. Tineke

 4. Leander en Nellie Vlastuin

  Hoi Anneke,
  Wat gaaf dat jeweer de gelegenheid krijgt om te gaan en natuurlijk volgen we je verhalen en belevenissen op de voet..Gods zegen op je werk in Benin..groet van Leander,Nellie,Sanne,Rosalieke en Aron Vlastuin

 5. hoi Anneke
  wat geweldig dat je je weer gaat inzetten daar , ga zeker weer je belevenissen volgen. sterkte, goede reis en Gods nabijheid bij alles wat je gaat doen.

  Liefs, Marjan

 6. Ohhh Anneke wat leuk dat je voor de 3e keer de kans weer krijgt!!!! Ik ga je volgen, ben benieuwd naar je verhalen en naar wat je allemaal gaat meemaken! Heel veel plezier!!!

 7. Je bent een mooi mens met een groot hart. Ik hoop dat je weer veel goeds kan betekenen voor de allerarmsten! Behouden tijd toegewenst!

 8. Ha Anneke, wat gaaf dat je dit werk weer mag gaan doen! Succes met aftellen. En daarna Go for it! Groet Inez

 9. Hey Anneke,

  Wat leuk dat je weer een kans krijgt de allerarmste te helpen. Ik ga je natuurlijk weer volgen en je verhalen lezen

 10. Leuk anneke

  ik kijk weer uit naar je belevenissen
  en je verhalen het is altijd fijn om te lezen
  wat je meemaakt
  GODS zegen op je werk

 11. Echt leuk voor je Anneke, gun het je van harte. Kijk met spanning uit naar de mooie verhalen. God bless you!!

 12. Geweldig Anneke, wat goed dat je je weer zo gaat inzetten voor die mensen daar! Ik kijk al uit naar je verhalen!

 13. Ha Anneke….Ik zie er weer naar uit….naar al je belevenissen….Gods zegen toegewenst….Dat je vele tot zegen zult zijn,
  Petra

 14. Cindy van den Heerik

  Succes Annie!! Heel bijzonder dat je dit (weer) gaat doen 😉 kus Cindy

Laat een reactie achter